Wij zorgen voor uw rijplezier
We nodigen u graag uit om het zelf te komen ervaren.

Kom langs

Wij zorgen voor uw rijplezier
Ontdek wat rijplezier is bij Ruud den Hartog. Of u nu voor de aanschaf van een occasion komt of uw auto voor een servicebeurt of reparatie brengt.

Voor iedereen een auto
In ons bedrijf combineren we de jarenlange ervaring van doorgewinterde vakmensen met de frisse ideeën van een jonge eigenaar. Samen zoeken we naar wat bij u past.
We hebben een ruim aanbod occasions personenauto’s en bedrijfswagens, in allerlei prijsklassen en van verschillende merken. Er is dus altijd een auto bij voor u. We zorgen voor een goede deal. Het begin van uw rijplezier.

Kwaliteit
Als het gaat om de technische staat van onze auto’s, kunt u onbezorgd instappen. Een belangrijke voorwaarde voor rijplezier.

Service
Service op maat – voor ons is het vanzelfsprekend. Gratis vervangend vervoer, wifi voor degenen die willen werken als ze wachten tijdens een servicebeurt, we zoeken altijd naar de beste manier om u van dienst te zijn.

Persoonlijk contact
Open contact en oprechte aandacht, dat vinden we belangrijk. Of u nu zaken doet met Ruud den Hartog, of tijdens een servicebeurt of reparatie één van onze monteurs spreekt. Het is de basis van uw rijplezier. We nodigen u graag uit om het zelf te komen ervaren.
Welkom in Meteren (bij Geldermalsen)!